BergHOFF lauko kepsninės
BergHOFF Keraminė lauko kepsninė Ø 40 cm leis gaminti bene viską. Leiskite sau atrasti naują požiūrį į maisto gaminimą lauke ir atraskite dar neragautus naujus skonius.
BergHOFF prekinis ženklas gyvuoja jau daugelį metų ir asocijuojasi su patikimumu bei kokybe. Ilgametė patirtis leido BergHOFF sukurti kepsnines, kuriose apgalvota kiekviena smulkmena nuo maksimalaus funkcionalumo iki preciziško dizaino.
Šiomis kepsninėmis naudotis itin paprasta – jos greitai įkaista, temperatūrą visuomet matysite įmontuotame termometre, o reikiamą karštį galite reguliuoti kontroliuojant oro srautą per ventiliacijos vožtuvus.
Kokybiška keramika bei sandarumas suteikia puikią šilumos izoliaciją, dėl kurios kepsninė gali ilgai išlaikyti reikiamą temperatūrą bei tolygiai ją paskirstyti. Ši funkcija leidžia grilinti, skrudinti aukštoje temperatūroje arba ilgai išlaikant žemą temperatūrą rūkyti, troškinti, virti maistą. Visų šių savybių dėka maistas išlieka sultingas ir tiesiog tirpsta burnoje.
Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite tik žinomų ir patikimų gamintojų kepsnines. Savo klientams užtikriname aukštą prekių kokybę, paprastą ir saugų apsipirkimą, greitą pristatymą bei metų garantiją įsigytoms kepsninėms. Rinkitės geriausias kepsnines iš patikimų tiekėjų.
Trumpa informacija
Dydis | 40 x 33 x 58 cm |
Svoris | 22,6 kg |
Grotelės | Skersmuo 27cm, pagaminta iš nerūdijančio plieno 18/10 |
Medžiaga | Keramika |
Rankenos | Bambukas |
Stovas | Metalas |
Komplektacija | Kepsninė su dangčiu, įmontuotas termometras, grotelės, stovas |
Gamintojas | BergHOFF, Belgija |
Kepsninių privalūmai
Ar vis dar lyginate kepsninę su šašlykine? Iš pirmo žvilgsnio panašu, juk abiejose kepama ant anglių žarijų. Tačiau kepsninių galimybės yra kur kas platesnės. Kad gerai suprastumėte skirtumą, svarbu žinoti, kad yra trys pagrindiniai maisto ruošimo būdai: konvekcija, kondukcija ir mikrobangos.
Pirmasis būdas – konvekcija, kai uždarame plote cirkuliuoja karštis, kuriame yra ruošiamas maistas. Konvekcijos būdu maistas yra gaminamas orkaitėje, kepsninėje ar uždarame puode. Tik pastarajame karštis cirkuliuoja ne oro, o karšto vandens būdu.
Kondukcija – tai maisto gaminimas, kada karštis ruošiamam maistui perduodamas nuo įkaitusios masės. Geriausias kondukcijos pavyzdys yra keptuvė. Įkaitusi keptuvė tampa karščio perdavimo tarpininke.
Trečiasis metodas – maisto gaminimas mikrobangomis. Pavyzdžiui, skrudintuve įkaitusi spiralė perduoda karštį mikrobangomis. Ir, žinoma, geriausias pavyzdys mikrobangų krosnelė.
Sužinoję apie šiuos tris būdus, galime grįžti prie šašlykinių. Jose maistas paprastai ruošiamas naudojant iešmus arba groteles. Maisto kepimas ant iešmų yra gaminimas mikrobangomis. Jei naudosite specialias kepimo groteles, maistą gaminsite kondukcijos būdu. Įkaitusios grotelės perduoda šilumą tose vietose, kur yra sukibimas su maistu. Tačiau iš esmės šašlykinės yra sukurtos veikti mikrobangų principu. Dėl šios priežasties tenka nuolat sukinėti maistą, esantį ant iešmų ar grotelių. Pagrindinis šašlykinių trūkumas, kad maistas yra šildomas tik iš apačios.
Taigi, kuo yra pranašesnės kepsninės? Jos visuomet turi groteles ir dangtį, tai yra esminiai skirtumai. Dažnai kyla klausimas, kam kepsninėms reikalingas dangtis. Būtent jis leidžia kepsninėje gaminti visais trimis būdais (konvekcijos, kondukcijos ir mikrobangomis) ir netgi rūkyti maistą. Dangčiu galima ilgai išlaikyti tolygią norimą temperatūrą. Iš esmės kepsninės nereikėtų lyginti nei su šašlykinėmis, nei su puodais ar orkaitėmis, nes tai yra universalus būdas gaminti maistą bet kokiu norimu būdu. Todėl ir paruoštas produktas yra išskirtinis. Turbūt niekur kitur nepagaminsite tokios sultingos, bet apskrudusią plutelę turinčios mėsos. O ką jau kalbėti apie kepsninėje gaminto maisto nuostabų kvapą. Išbandykite ir įsitikinkite patys!
BergHOFF Keraminė lauko kepsninė Ø 40 cm – Puikus pasirinkimas didesnei šeimai ar mėgstantiems pasikvesti svečių!